Qui som?


 

Marbres Sueca és una empresa formada per professionals amb més de 20 anys d’experiència. Aquestos anys ens han permés adaptar-nos a les necessitats i gustos de cada client, per aquesta raó, en aquesta nova etapa unim la trajectòria recorreguda amb aires renovats. La nostra especialitat és el treball amb marbres, granits i quars (Silestone, Compact)

Oferim tot tipus d’acabats amb aquestos materials, des de cuines de tots els estils, banys, escales, façanes, mobiliari, revestiments i dins l’art funerari, làpides, tots amb la màxima serietat i professionalitat.

La importància de treballar amb la millor selecció de materials ens dóna la seguretat d’oferir als nostres clients la millor qualitat i garantia. Establim una relació personalitzada amb cada client, assessorant i responent a cada necessitat de la millor manera, des de la idea inicial, fins a l’elecció del material, col·locació i acabament.

A més del gran ventall de marbres i granits que disposem, també comptem amb marques de quars com Silestone i Compac, materials més versàtils que permeten creacions d’allò més diverses i per a tots els gustos.